Професиите од соништата постојат и тие се одлично платени

Постои ли некој кој не би сакал да дегустира сладоледи и за тоа да зема 60.000 долари годишно?

Кој може да пие алкохол на работното место?

Некои луѓе често пијат алкохол на работа, а за тоа не мора да се правдаат пред шефот. Ова се професиите кои го дозволуваат тоа.

10 најкул работни позиции

Не сите луѓе си ја сакаат работата што ја работат. Поточно, ова е вистинска реткост. Сепак, некои луѓе се прави среќници... или барем нам другите така ни се чини. Еве ги 10-те најкул работни позиции во светот.
Датум: 20 дек 2010
, Автор: