деверуши | Кафе пауза

Оваа невеста немала пријателки, па затоа нејзините другари ја преземале улогата на деверици

Дали би ги замениле класичните деверици со вашите најдобри другари?

„Морате да се здебелите“: 10 бизарни барања на една невеста до нејзините идни деверици

Сите невести имаат одредени барања до своите деверици, но оваа малку претерала.

Креативни деверици: Нивната здравица инспирирана од Дизни песните ќе ве остави без зборови!

Музичката здравица претставувала комбинација од песните што ги пеат ликовите во цртаните филмови „Убавицата и ѕверот“, „Мулан“, „Кралот Лав“ и „Аладин“.

27 прекрасни фустани за деверуши, кои сепак нема да ја засенат невестата

Ова се 27 модерни и соодветни фустани за деверуши, кои ќе изгледаат прекрасно покрај невестата. Сепак е нејзин специјален ден, нели?

Свадбени обичаи од различни делови на светот

Зошто светот е привлечен? Заради различноста. Ист повод, но различни обичаи. И сè во името на новиот почеток.
Датум: 10 мар 2012
, Автор:

Деверуши (Bridesmaids)

Филм за тоа како понекогаш ни е полесно да мислиме дека сме жртви и дека целиот свет е против нас иако најчесто самите сме си најголем непријател...