6 намирници кои најдобро го чистат дебелото црево

За да го зачувате здравјето на дебелото црево и за да го исчистите, обидете се да консумирате повеќе од следниве намирници.

Први симптоми за рак на дебело црево

Месец март е посветен на подигнувањето на свеста за ракот на дебелото црево – еден од најчестите убијци во модерниот свет.