Mодел со „плус големина“ целосно се соголува пред камерите и отворено зборува за своето тело

Гордо вооружена со висока самодоверба, овој модел воопшто нема намера да ослаби за да се вклопи во рамките на општествените стандарди за убавина.

Тие очекуваат состанок со жешка риба, но таа се појавува малку променета од фотките на профилот

Бидете искрени, доколку се запознаете со атрактивна личност на социјална мрежа и се договорите да се видите во живо, дали би останале доколку таа има, да речеме, 20-30 кг повеќе?
Датум: 25 сеп 2014
, Автор:

Дебелка девојка танцува како да ќе нема утре

Витни Тор покажува дека бројот на килограми нема никаква врска со способноста за танцување.
Датум: 07 фев 2014
, Автор:

Смртно убава (Drop Dead Diva)

ТВ серија за светоста на внатрешната убавина на човекот, наспроти променливата физичка убавина...