11 знаци дека вашата љубовна врска нема да трае долго

Можеби не ви изгледа логично да прекинете долга врска, но уште помалку смисла има да го игнорирате чувството кое ви кажува дека треба да продолжите понатаму.

10 причини поради кои момците обожаваат да одат на одмор со нивната девојка

Ова е дефинитивно голем пресврт во љубовната врска кој ќе пресуди дали сте создадени еден за друг или треба да ја барате среќата на друго место.

Проблеми со кои сите се соочуваат во новата љубовна врска

Прилагодувањето на новата врска, новиот животен распоред и ограничувањата кои тој ги наметнува, може да биде навистина тешко

Најцврстите љубовни врски се оние во кои едниот партнер е логичар, а другиот емотивец

Секој од нив ќе има различен пристап кон истиот проблем, со што автоматски се зголемува можноста за решавање на истиот.

Вистинска љубовна приказна од Титаник која е многу поромантична од онаа на Џек и Роуз

Неверојатна вистинска приказна за луѓето кои одбиле да се спасат и решиле смртта да ја дочекаат онака како што и живееле – заедно.

3 главни причини зошто мислите на друг маж додека сте во врска

Постојано се борите против тоа, но забранетите мисли сè уште се присутни во вашата глава.

Мали работи поради кои тој ве сака уште повеќе

Постојат некои мали работи кои прават тој секој пат одново да се вљубува во вас, а вие не сте ни свесни за тоа.

Работи што ги прави една љубовна двојка

Вие двајца се сакате, меѓусебно се поддржувате, луѓето ве препознаваат како љубовна двојка, сродни души сте... Но, има некои работи кои ги (не)свесно ги правите како љубовна двојка кои се непријатни за другите луѓе околу вас.