„Летечка чинија“ од Алфа Ромео

Несекојдневен модел на Алфа Ромео кој наликува на летечка чинија, конструиран според сличен модел од пред 60 години.

Ламборгини Авентадор Џеј – досега невидено уметничко дело од автомобил

Крајно неописливо искуство на моќ и динамика, а какво поинаку би било возењето со повеќе од 300 км на час...
Датум: 19 мар 2012
, Автор: