двобој | Кафе пауза

Касичка за фер штедење

Многу луѓе имаат проблем да почнат да штедат, или им фали мотивација или доволно цврста волја. Ако сте ваков случај, тогаш касичката DUEl би можела да ги смени вашите досегашни навики.
Датум: 14 окт 2010
, Автор: