Неверојатен роботски танц на дабстеп музика

Неверојатни суптилни движења, одлична музика, 5 и пол минути вистинско уживање...
Датум: 27 сеп 2011
, Автор:

Далечински ТВ управувач од иднината

Концептот за далечинскиот управувач Gesture Remote нуди сосема нов начин на интеракција помеѓу корисникот и ТВ приемникот во современиот дом.
Датум: 28 сеп 2010
, Автор:
12