3 хороскопски знаци што може да сакаат повеќе партнери истовремено

Замислете да треба да изберете дали да го поминете животот заедно со љубовта на вашиот живот или со другата љубов на вашиот живот.

За танго се потребни двајца

„Танцот е вертикално изразување на хоризонталните желби.“
Датум: 08 дек 2013
, Автор:

Сонувај за двајца

Кажи ми, си се обидел ли некогаш да сонуваш? Не сам за себе. Да сонуваш во пар. Да сонуваш за двајца? Две половинки. Мали безначајни. А кога ќе ги споиш добиваш приказна поразлична од сè останато.
Датум: 05 дек 2011
, Автор: