Зошто врските се подобри во триесеттите отколку во дваесеттите?

Партнерите се позрели и знаат што сакаат, па се одбегнуваат несакани кавги и непријатни моменти кои се секојдневни во врските на оние во дваесеттите.

17 ситуации што ќе ги разберат оние кои имаат 20-тина години, но се чувствуваат како да имаат 30

Ако и вие припаѓате во оваа категорија, погледнете во колку работи ќе се пронајдете.

Едноставни работи за љубовта кои треба да ги научите во 20-тите години

Можете многу да научите од лошите љубовни искуства...

Сите девојки се разочарани во нивните 20-ти години

Читателките на магазинот „Glamour“ имале прилика да пополнат анкета во која се работи за турбуленциите и искушенија низ кои поминале во текот на 20-ти години од животот. Резултатите се запрепастувачки...