да пукне | Кафе пауза

Мачки кои прават „да пукне“

Некои помрзливо, некои енергично, едни со двете раце, други мора да бидат подлажани со храна. Сепак, сите овие мачки успеале да ги спојат шепите со дланките на нивните сопственици.
Датум: 27 ное 2013
, Автор: