Дајнамо | Кафе пауза

Дајнамо – магионичарот кој го воодушевува светот

Како и секој магионичар-илузионист, Дајнамо е одличен со картите и ситните парички, но неговите трикови ги надминуваат сите вообичаени очекувања...
Датум: 12 дек 2013
, Автор: