3 книги кои треба да ги понесете со себе на одмор

Во сезоната на летни одмори не забораваме да ви предложиме неколку добри книги. Ова се три предлог-книги за на плажа кои ќе го зачинат уживањето во летото.
Датум: 17 јул 2013
, Автор:

Книга: „Загубената ќерка“ – Дајен Чемберлен

Книга која ќе ве натера на размислување, ќе се запрашате кому и колку би требало да му верувате и уште поважно, дали некогаш ќе дојде период кога ќе мора да се сносите со последиците од вашите одлуки во минатото...
Датум: 19 дек 2012
, Автор: