По повод Денот на вљубените: Даски преполни со бонбони, чоколадо, сирење и многу љубов

Без оглед со кого славите оваа година, без разлика дали станува збор за некој посебен, вашите цимери, братучеди или сами, овие вкусни даски ќе траат цела ноќ и ќе направат да почувствувате многу љубов!

Чоколадни и празнични даски (charcuterie chalets): Слатко задоволство кое сите ќе го обожаваат

Новиот празничен тренд на Инстаграм се овие чоколадни даски кои оваа година ќе го заменат типичното солено мезе.