Запознајте го кучето Му: Јазовичар со тело на Далматинец

На прв поглед изгледа дека ова кученце носи далматински костим, но всушност тоа е неговото вистинско крзно.

Запознајте го Вајли, најслаткото куче далматинец со срце на носот

Ова симпатично кученце ги освои срцата на луѓето ширум светот со неговата уникатна шара во срцеста форма која се наоѓа токму на неговото носе.