далечина | Кафе пауза

10 причини зошто пријателствата на далечина се посебни

Исто како и врските, пријателствата на далечина можат да бидат предизвици, но кога тоа пријателство е искрено, нема растојание што може да го наруши.

Кои се предностите на врските на далечина?

Овие врски имаат свои предности, а тоа ќе ви го потврдат луѓето кои имале храброст, трпение и верба во нивната љубов.

Прекрасни и моќни цитати кои ни покажуваат дека љубовта не познава далечина

„Твоето отсуство не ме научи како да бидам сам, туку ми покажа дека кога сме заедно имаме само една сенка на ѕидот.“ – Даг Фетерлинг

Пријателство на далечина: 6 начини да го зачувате и покрај километрите помеѓу вас

Сите барем еднаш во животот сме морале да се одвоиме од најблиските. Затоа смисливме 6 начини како да го одржиме пријателството, дури и на различни места.

Како да опстане врската на далечина?

Многупати ќе се прашувате каде е, што прави, дали му/ѝ недостигате и дали мисли на вас. Ако навистина го/ја сакате, немојте да дозволите далечината да ви ја уништи врската.

Совршена перница за заљубените парови кои не живеат заедно

Без разлика дали имате врска на далечина или едноставно сè уште не живеете заедно со вашиот партнер, сигурно она што најмногу ви недостасува е да знаете кога тој/таа ќе си легне во кревет и ќе потоне во длабок сон...

Дали врска на далечина може да успее?

Наместо далечината да ја гледате како проблем, треба да ја гледате како предност. Еве неколку причини за тоа...

Астрологијата и љубовните врски на далечина

Можете да ги употребите моќите кои ги поседува вашиот хороскопски знак, за да се справите со предизвиците кои ги поставува пред вас љубовната врска на далечина.

Далечински ТВ управувач од иднината

Концептот за далечинскиот управувач Gesture Remote нуди сосема нов начин на интеракција помеѓу корисникот и ТВ приемникот во современиот дом.
Датум: 28 сеп 2010
, Автор: