15 застрашувачки работи кои деца им ги кажале на нивните дадилки

Што ако наместо на филм, децата во реалниот живот ни кажат работи со кои можат да нѐ престрашат до смрт? Што ако го оставите детето на дадилка, и тоа ѝ каже дека е умрено или дека има дух позади неа? Што би направиле?
Датум: 23 мај 2014
, Автор: