дадилка | Кафе пауза

Што сè треба да знаете пред да ангажирате дадилка?

За да бидете сигурни дека ви одговара и вам и на вашето бебе, прво треба да разговарате и да размислите за неколку важни работи.

Дадилка објаснува зошто никогаш не прифаќа заспани деца

Според една дадилка, понекогаш е навистина тешко да им се верува на родителите.