давање збор | Кафе пауза

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Кога заљубените си даваат збор, обично таквиот момент сакаат да го запомнат засекогаш. Фотографирањето е одличен начин моментот да остане во сеќавањата. Сепак...
Датум: 09 јул 2013
, Автор: