Мачка шизи на дабстеп

Ова маче знае да игра на дабстеп. Иако му треба помош за движењата, сепак изгледа како сосема да е внесен во изведбата и како воопшто да не му пречи изборот на музиката. :)
Датум: 26 авг 2013
, Автор:

Папагал растура во дабстеп

Папагалот Харви е цар за дабстеп перформанс. Застанат на показалец, тој умешно ги фаќа длабоките бас ритми и специфични брмчења, и тоа и со глас и со стас.
Датум: 17 јан 2013
, Автор:

Исклучително талентираната виолинистка Линдзи Стирлинг

Јутјуб-сензацијата Линдзи Стирлинг е можеби првата (и единствената) артистка во светот која направила комбинација од класична виолина, модерен танц и од... Легендата за Зелда?!

Скуби-Ду во улога на дабстеп детектив

Станува збор за дабстеп-ремикс на звуци и сцени од цртаниот, од страна на австралискиот музички продуцент, Ник Берки, ака Диџеј Пого.
Датум: 19 сеп 2012
, Автор:

Совршен спој на традиционален ирски танц и електронска музика

Погледнете што се случува кога чекорите во традиционалниот ирски танц ќе ги зачините со дабстеп ритам...
Датум: 03 мај 2012
, Автор:

Неверојатен роботски танц на дабстеп музика

Неверојатни суптилни движења, одлична музика, 5 и пол минути вистинско уживање...
Датум: 27 сеп 2011
, Автор: