5 секс пози што овозможуваат полесен пристап до Г-точката

И покрај тоа што Г-точката е различна кај сите, таа најчесто се наоѓа од 2,5 до 5 сантиметри во внатрешноста на вашата вагина, на предниот ѕид.

Можеби ги имате искусено, а можеби не: 9-те оргазми кои ги доживува жената

Оргазмот е врвот на сексуалното задоволство, а постојат дури 9 различни вида. Погледнете кои се тие.

7 непознати факти за машкото тело

Запознајте се со овие непознати, а многу интересни факти за машкото тело.

12 еротски начини да го возбудите до лудило

Спремни за палава игра во спалната, во бањата, на подот?
Датум: 09 авг 2013
, Автор:

Факти за женскиот оргазам

Од едно истражување направено на околу 2.000 жени, за целите на емисијата „Dr. Phil“, добиени се многу интересни податоци за оргазмот...

Здравствените придобивки од редовниот секс

Сега мажите имаат право да им кажат на своите љубени дека сексот не е само за забава, туку е исклучително важен за здравјето, па затоа мора почесто да се практикува :)
Датум: 29 сеп 2010
, Автор: