Г-дин Хајд | Кафе пауза

11 факти за Роберт Луис Стивенсон, авторот на новелата „Џекил и Хајд“

Следуваат 11 интересни факти за шкотскиот автор на новелата „Џекил и Хајд“.
Датум: 22 дек 2015