Како да направите мебел од стари гуми за вашиот двор?

Следниот пат кога ќе видите стара гума искористете ја за да направите мебел за вашиот двор. Ако сте креативни и сакате да го направите вашиот двор удобно место за уживање, тогаш сè што ви треба се стари гуми и јаже од коноп.

Модното портфолио на Вилијам Вајлд

Вилијам Вајлд е моден дизајнер од Лондон чија специјалност се исклучителните рачно изработени гумени модели и модни додатоци.

20 интересни дезени на култните патики „Старки“

Ова се еден мал дел од најинтересните модели на овие култни патики...

Интересни Гинисови рекорди #2

Време е прочитате уште една тура интересни и екстремни Гинисови рекорди...