Гудис | Кафе пауза

Се отвори првиот ресторан Гудис во Веро Центарот!

Денес официјално започна со работа првиот ресторан на „Гудис“ во „Веро центарот“, со што скопјани ќе ја имаат уникатната можност први да го посетат реномираниот ресторан за брза храна и да уживаат во оригиналните и префинети вкусови од овој бренд.
Датум: 20 јан 2014
, Автор: