10 екстензии за Гугл Хром кои ќе ви го разубават денот секогаш кога ќе отворите ново јазиче

Белата позадина на Гугл Хром кога отворате ново јазиче, односно нов таб станува здодевна, а овие десет екстензии го прават прелистувачот поинтересен.

Брзо и лесно: Дознајте кој ве тргнал од листата на пријатели на Фејсбук

Некому ова ќе му изгледа непотребно и глупаво, но да бидеме искрени, многумина од нас се имаат запрашано дали и кои пријатели нè имаат отстрането од својата листа на пријатели.
Датум: 29 окт 2014
, Автор:

Стани Фејсбук нинџа – сурфај со тастатура

Знаете ли дека постојат дефинирани комбинации од тастатурата кои се специјализирани да извршуваат одредени функции додека прелистувате низ Фејсбук?
Датум: 23 мар 2013
, Автор:

Проверете колку време минувате на интернет

Тоа лесно можете да го направите со помош на неколку алатки во Гугл Хром.
Датум: 27 јул 2012
, Автор:

Неверојатни илустрации за „Битката помеѓу веб-прелистувачите“

Иако некои се издвоија во однос на другите, битката продолжува. Корисниците се тие кои ќе го прогласат победникот.