гугл мапс | Кафе пауза

Овој маж тргнал по „пократкиот“ пат предложен од Гугл Mапс и доживеал вистинска авантура

Денес е навистина тешко да си го замислиме животот без оваа апликација, но понекогаш и таа прави грешки.

Сега можете да истражувате други месечини и планети со Google Maps

Ако имате желба да ја истражувате вселената, имаме добри вести за вас.