губитници | Кафе пауза

Девет знаци кои покажуваат дека се состанувате со губитник

Губитникот не е негативец, туку ментален склоп и психолошки профил на човек.

Кои хороскопски знаци се најголеми плачковци кога губат?

Некои сакаат да бидат победници по секоја цена, а некои се обесхрабруваат кога губат.

7 караници во кои ниту еден маж сè уште не победил

Без разлика колку се вербално моќни, со каков вокабулар располагаат и колку цврсти аргументи имаат, дамата е секогаш во право!

5 најголеми добитници на лотарија, а губитници во животот

За многу луѓе добивањето на главната премија на лото значи остварување на сонот. За жал, таа огромна сума пари си има своја тежина каква што некои личности не можат да поднесат.