групи | Кафе пауза

Злобата во македонските Фејсбук групи

Во последно време забележувам еден тренд на напаѓање, навредување, критикување и како последица на претходните – банирање. Без да наведувам конкретни имиња на групи, ќе споделам неколку свежи искуства од кои бев запрепастена.
Датум: 19 авг 2020
, Автор:

Фотографии што покажуваат дека постојат само два вида девојки

Иако секоја девојка е уникатна, сепак сите можат да се поделат во две групи според нивните разни особини.

Постојат 4 видови зависници од шеќер: Во која група спаѓате вие?

Во ред е да уживате во шеќерот и чоколадата, но сепак, треба да ги консумирате во мали количини.

Астрологијата открива: Кои хороскопски знаци најлесно се заљубуваат?

Има ли некој кој не сака својот живот, покрај со успеси, да го исполни и со љубов?

4 вистини кои ќе ви помогнат подобро да ги разбирате мажите на различна возраст

4 возрасни групи со свои специфични карактеристики на однесување во кои можат да се сместат сите мажи.

Постојат 9 универзални карактерни групи: Во која спаѓате вие и кој е вашиот најдобар пар?

Овие карактерни групи можат да ви помогнат многу полесно да ги разберете вашите најблиски...

Пет најчести грешки кои се прават на Фејсбук

Доколку не сакате луѓето да ве перцепираат како досаден човек, пробајте да не ги правите овие грешки при користењето на Фејсбук.

Извонредни фотографии и факти за горилата

ДНК-та на горилата е од 95% до 99% слична со човечката.
Датум: 29 мај 2012
, Автор:

Како славните рок бендови ги добиле имињата?

Рок бендовите најчесто имаат невообичаени имиња чие значење ретко кога е познато, но знаејќи колку рокерите се ексцентрични, тоа и не треба да зачудува.

Забавна Фејсбук статистика

Ова е дел од неверојатната статистика на Фејсбук, која говори за неговата вртоглава успешност.