гром | Кафе пауза

Луѓе кои добиле „супермоќи“ откако биле удрени од гром

Се смета дека веројатноста да ве удри гром е 1:3.000, а кога ќе се соочите со него речиси е невозможно да преживеете.

10 неверојатни случајности

Следниве примери ќе ви изгледаат премногу чудно за да бидат било судбина, било случајност.

Неверојатни приказни за луѓе кои ја избегнале смртта

Можеби некои ќе ви звучат премногу неверојатно за да бидат вистинити, но сепак овие среќи во несреќи се случиле.