Жените се понекогаш грозни: Работи кои тие ги прават, а мажите немаат поим

Секоја жена би сакала во секој момент да биде совршено средена, но реалноста за жал е многу поинаква.
Датум: 24 окт 2014
, Автор:

Грозна статистика за работи од секојдневниот живот

За многу работи немаме избор бидејќи не знаеме какви се, а и да знаеме нема многу што можеме да направиме. Оваа статистика може да ве згрози, но што е тука е...
Датум: 14 јан 2013
, Автор: