11 грозни работи што секоја девојка ги прави, но никогаш не би ги признала

Постои општо мислење дека девојките се чисти и уредни. За машките секогаш се зборува дека се грозни заради одредени навики кои ги имаат. Тоа е така, но истото важи и за девојките.
Датум: 21 апр 2015
, Автор: