гроб | Кафе пауза

Необични желби и тестаменти

Иако тестаментите вообичаено се користат за да се дефинира наследството, некои луѓе ги имаат искористено за политички цели или едноставно за да направат шега. Еве ги 10-те најчудни претсмртни...
Датум: 12 јан 2012
, Автор: