гробница | Кафе пауза

5 докази дека патувањето низ времето сепак е можно

Не знаеме дали постои патување низ времето и како тоа навистина изгледа, но овие вистинити случки досега никој не успеал да ги објасни.
Датум: 29 ное 2014