грмотевици | Кафе пауза

Гаџет со вистински дожд и облаци ја прикажува временската прогноза

Кен Кавамото е софтверски инженер преку ден, а навечер креатор на гаџети, кој сака да ја пробие бариерата помеѓу дигиталниот и реалниот свет. Тоа го има направено со својата последна иновација - Темпископ.

4 апликации со звуци кои ќе ви помогнат да бидете попродуктивни

Овие апликации се совршени за оние кои работат од дома, но и за оние во канцеларија. Одберете ја онаа која најмногу ви се допаѓа и впуштете се во работа.
Датум: 02 апр 2015
, Автор:

Повишете ги вашите зборови наместо гласот

„Повишете ги вашите зборови наместо вашиот глас. Цвеќињата растат од дождот не од грмотевиците.“
Датум: 02 дек 2014
, Автор: