гризење нокти | Кафе пауза

Науката открива: Која е неочекуваната здравствена придобивка од грицкањето нокти?

Иако оваа навика не е добра за вашите прсти и кожа, постои една неочекувана придобивка од неа.

Сè што треба да знаете за девојките кои ги грицкаат своите нокти

Грицкањето нокти е ужасна навика која доколку ја практикувате, сигурни сме дека го мразите тоа кај себе.

7 работи што ги мачат луѓето кои гризат нокти

Не постои ниту една причина за гризењe на ноктите. Гризењето нокти е грозно, може да му наштети на вашето тело и често е видлив резултат на некој стрес.
Датум: 07 јан 2016