Греми 2015: Модата на црвениот тепих

Започнувајќи од неверојатниот фустан на Тејлор Свифт, сè до лошиот избор на Ријана, погледнете дел од модата на црвениот тепих...

Интересни музички занимливости

Уште со самото појавување, MTV имаше големо влијание врз музичката индустрија и поп-културата. Но дали знаевте кога започнал да се емитува овој музички канал?
Датум: 21 јун 2012