7-те смртни имејл гревови

Доколку ги игнорирате мејловите или ги оставате за подоцна, тие ќе се трупаат како нечиста облека, што според психолозите е многу стресно за вашата психа.
Датум: 24 мар 2014
, Автор:

Добрата страна на модерните седум смртни гревови

Озборувањето, лажењето и суровоста може да влијаат лошо на личноста и да го уништат пријателството, но овие карактеристики во умерени количини може да бидат добредојдени.
Датум: 05 сеп 2012

Сексуално експериментирање во фотореалистични слики

Размазени богати луѓе, кои имаат сè во животот и здосадувајќи им од нивната монотонија, решаваат да се фокусираат на правење разни сексуални гревови...