гребен | Кафе пауза

Обоените пејсажи во Кина Данксија

Магично место кое изгледа како да не е од овој свет.

Фин МекКул и неговата мудра жена – легендата зад Џиновскиот гребен

Прочитајте за интересната легенда која старите Ирци ја раскажуваат за тоа како настанало ова необично место.