гребаници | Кафе пауза

10 домаќински трикови со коишто ќе направите старите работи да изгледаат како нови

Во продолжение, прочитајте ги овие 10 неверојатни трикови и состојки, со кои ќе ја вратите оригиналната сјајност на остарените предмети.

Отстранете ги трагите од мокри чаши на вашата маса

Оставањето мокри чаши на дрвена маса може да остави трајни траги кои не можат да се отстранат со средство за чистење. Овој трик е многу едноставен и гарантира резултати.
Датум: 27 ное 2013
, Автор: