грдо | Кафе пауза

Доброто, лошото и грдото кога си цимер со твоите НАЈДОБРИ ПРИЈАТЕЛИ

Како би ви изгледал животот ако цимерите ви се всушност вашите најдобри другар(к)и?
Датум: 02 фев 2015

Најгрдата птица на светот која истовремено е неодолива

Младата црна птица какаду, која се наоѓа во прашката Зоолошка градина, привлекла огромно внимание од страна на посетителите, поради своите искубани пердуви и орловскиот клун.

Кучето кое стопи милиони срца ширум светот

Првите сопственици на Туна ја напуштиле и ја оставиле на улица во Сан Диего, Калифорнија, но денес таа полека го освојува светот...

Најгрдите чевли во историјата на модата

Чевли кои сигурно не би сакале да се најдат во вашиот плакар...