грб | Кафе пауза - Part 4

Што се крие зад овие убави пејзажи?

Овие фотографии потсетуваат на пејзажи составени од брда, карпи, долини и планини. Но, кога ќе ги погледнете одблизу, ќе сфатите дека станува збор за природа, но во човеков облик. :)

Положбата на спиење го открива вашиот карактер

Според британскиот центар за проценка на сонот, положбата во која спиете ја открива вашата вистинска личност.
Датум: 19 ное 2011
, Автор: