грашок | Кафе пауза

Неверојатни здравствени придобивки од грашокот за кои веројатно не сте знаеле

Овој зеленчук е богат со многу хранливи материи, и доколку се подготви правилно може да биде и многу вкусен.

Здрави јаглехидрати кои ќе ви помогнат да ја постигнете посакуваната телесна тежина

Јаглехидратите играат голема улога во правилното функционирање на организмот и задоволувањето на енергетските потреби.

Која храна треба да ја конзумирате ако не јадете месо?

Сите знаат дека месото, јајцата и млечните производи се извори на протеини, но не се единствените кои можат да му ги дадат на телото овие важни макромолекули.
Датум: 27 фев 2015
, Автор:

Мешана салата со компир

Одличен лесен летен оброк, кој брзо се приготвува...