графички дизајн | Кафе пауза

Што се случува кога графичките дизајнери ги користат своите вештини за да направат колачи?

Вистинската професија е кога комбинирате и спојувате различни бои и дизајни.

Хипнотички геометриски композиции

Прекрасни, калеидоскопски композиции кои се дело на графичкиот дизајнер Енди Гилмор.

Комплексноста на светот преку уникатни фотографии

Татјана Плахова е млад уметник од Москва кој знаењата од две професии ги преточува во несекојдневни фотографии преку кои го изразува својот поглед на светот.
Датум: 24 мар 2012
, Автор: