графикони | Кафе пауза

30 вистинити графикони кои го опишуваат секојдневниот живот

Креативното дуо познато како Wumo, креира брилијантни графикони на кои ги илустрираат голите вистини кои го карактеризираат секојдневниот живот.
Датум: 21 апр 2014
, Автор:

Како уживаме во кафето?

Луѓето најмногу пијат кафе од ќеиф, најчесто во придружба на пријател или брат/сестра, додека омилено кафе им е инстант кафето подготвено на начин што кај нас го викаме нес.
Датум: 16 дек 2013
, Автор: