гранџ | Кафе пауза

Рокерскиот стил од деведесеттите

Со тесни фармерки, кожни јакни, црни чизми и парчиња облека кои немаат ни трага од женственост, девојките го владеат овој гранџ стил.
Датум: 01 дек 2012
, Автор:

Интервју со бендот „Melissa Macedonia“

„Melissa“ е метал бенд кој веќе две години постои на македонската андерграунд сцена. Тие започнуваат како трио, бидејќи првиот состав на бендот го сочинуваат Никола Пејоски, Љупчо Стефаноски и Бојан Јованоски...
Датум: 15 мар 2012
, Автор: