гранки | Кафе пауза

Природни портрети изработени со цветови, листови и гранки

Набљудувајте ја околината и погледнете каде може да ве одведе креативноста.

Направете сами: Снежно бел венец за врата

Во текот на празниците постојано е актуелно уредувањето на домот во склад со сезоната. Притоа венецот за на врата е задолжителен елемент кој не смеете да го заобиколите.
Датум: 04 јан 2015
, Автор:

Направете сами: пролетно дрво од украсна хартија

Доколку сакате да внесете пролетен амбиент во вашиот дом, ова е едноставен предлог како да го направите тоа.
Датум: 15 мар 2014
, Автор:

Сакате ли да преспиете во птичјо гнездо?

Артистот Џејсон Фен од Калифорнија дизајнира и создава птичји гнезда, во кои луѓето можат да преноќат. Гнездата се направени од гранки собрани од локалните шуми, а достапни се за купување.