Во сабота светскиот мотивационен говорник Ник Вујичиќ ќе се претстави пред македонската публика

Човекот кој со својата неверојатна животна приказна, харизматичен лик и со длабока верба во Бога успеа да ги допре срцата на милионите фанови ширум светот...
Датум: 14 апр 2016
, Автор:

Невообичаена животна приказна: „Живот без граници“ – Ник Вујичиќ

Повеќе од нас можеби веќе го имаат видено виралното видео кое пред извесно време ги преплави социјалните мрежи и не остави никого рамнодушен со трогателната, мотивирачка и инспиративна приказна на Ник Вујичиќ...
Датум: 08 апр 2016
, Автор:

Во април Ник Вујичиќ пред македонската публика

На 16 април, во ВИП Арената на СРЦ „Борис Трајковски“, со свој мотивационен говор ќе се претстави големиот светски хуманист и говорник Ник Вујичиќ.
Датум: 15 мар 2016
, Автор:

Македонски Телеком заедно со Град Скопје го започнуваат славењето на новата 2015 година

Македонски Телеком и Градот Скопје се подготвени да започне одбројувањето на последните денови од 2014 година и на најдобар начин да го организираат пречекот на новата 2015.
Датум: 25 дек 2014
, Автор:

Незаборавна новогодишна ноќ на плоштадот Македонија

И оваа година градот Скопје со поддршка на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија го организираат традиционалниот дочек на Новата година, на плоштадот Македонија.
Датум: 19 дек 2013
, Автор: