градски живот | Кафе пауза

Верувајте им на очите! Овие слики не се фотографии

Хиперреалистичните слики се многу популарни. Како што и самото име кажува, тие изгледаат премногу реално за да бидат слики...
Датум: 11 јул 2013
, Автор: