Без градници: Славните девојки и еден од водечките трендови на годината

Полека, но сигурно, модата станува територија каде што сè е дозволено, дури и она што беше незамисливо.

Живот без градник: Едноставни вежби за подигнување и зацврстување на градите

Спореди некои истражувања, носењето градник 12 часа дневно го зголемува ризикот од рак на дојка. Без разлика дали ова е вистина или не, стегнатите градници сепак ги притискаат лимфните жлезди на градите.

8 придобивки што ги искусуваат жените кои се откажале од градниците

Градниците се носени секојдневно од речиси сите жени, со верување дека ја нудат потребната потпора на градите.

Единствените 5 видови градници кои ви се потребни во вашиот живот

Размислете, дали навистина ви се потребни 14 видови пуш-ап градници во светло розово боја? Најверојатно не.

11 нешта кои жените со големи гради би сакале да ги разберете

Тие не само што имаат потешкотии при избирањето соодветна облека туку и постојано се жалат на болки во грбот.

Навики кои секоја девојка ги има, но никогаш нема да признае

14 навики кои ја потврдуваат добро познатата изрека „И жените прдат и мажите плачат“. Во продолжение нешта кои припадничките на понежниот пол често ги прават, а мажите би требало да не ги забележуваат.
Датум: 29 јан 2015

Женските гради како светски лидери

Главна цел на сите маркетинг кампањи е да бидат нешто досега невидено, интересно, забавно и да им остане во глава на луѓето. Токму тоа го постигнува оваа кампања.

Четири совети за здрави гради

Редовниот преглед и секојдневната грижа ќе ви помогнат, вашите гради да бидат во добра форма. Ова се четири совети кои морате редовно да ги практикувате.