градење | Кафе пауза

Како да изградите сопствен стил?

Дефинитивно една од најголемите љубови кај секоја жена е модата

Што ве ограничува?

„Ограничени сте само од ѕидовите кои сами ги градите.“
Датум: 30 окт 2014
, Автор:

Игра на неделата: Градот на шопингот

Градот на шопингот е една од оние интересни игри во кои треба да се вложите за да ја одиграте до крај. Вие се наоѓате на еден остров на кој има многу шопинг улички...